Cum recunosti un parfum original?

Cum recunosti un parfum original?

 18.08.2017

Un parfum original cu un mirosul atragator si persistent, pe laga faptul ca ne ajuta sa mirosim mai bine, ne influenteaza starea de spirit si activitatea de zi cu zi. Exista zeci de marci de parfumuri de damă sau barbatesti disponibile pe piata, cu mii de arome diferite, pentru fiecare stare sau ocazie.
 

De ce sa alegem un parfum original?


Chiar daca parfumurile originale sunt mai scumpe ca pret, acest lucru este absolut meritat, un astfel de parfum impresionând de la prima pulverizare. Pe langa mirosul specific, care face diferenÈ›a, nivelul de concentratie este mult mai mare facandu-l sa dureze toata ziua, cu doar o singura aplicare. Dar oare câte dintre ele sunt veritabile?
 

Cum recunosti un parfum original de un fake?


Chiar daca de cele mai multe ori au aceeasi denumire, ambalaj sau nuante similare, exista caracteristici care fac diferenta. Trebuie doar sa fim atenti inainte de a cumpara si de unde cumparam. Mai jos iti prezint cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a cumpara online un parfum.
 • Inainte de a cumpara un parfum dintr-un magazin online, cel mai indicat e sa faci un research pe google despre magazin. Poti face o cautare ca de ex: site:numemagazin + opinii
   
 • Daca ai posibilitatea sa testezi parfumul fizic, miroase parfumul. Un parfum original isi mentine mirosul mai mult de cateva ore, in timp ce un parfumurile contrafacute isi pierd imediat mirosul.
   
 • Fii atenta la pret! Daca pretul este mult mai redus decat practica brand-ul in mod obisnuit;
   
 • Fii atenta la designul cutiei, al sticlei si al altor informatii prezente pe ambalaj. Poti merge intr-un magazin fizic, sa compari ambalajele celor 2 produse. In general ambalajele parfumurilor originale sunt foarte fine si perfect transparente.
   
 • Parfumurile originale au un cod pe sticluta. verificati acest cod pentru a afla informatii despre data, ora si locul fabricatiei.


Comentarii